Vad händer på Myskje

 

Nu har vi fått nytt tillskott i stall och hage. Felix är en fyraårig Shettisvalack som älskar att bli ompysslad. Han är en pigg och busig kille som älskar att umgås med både hästar och människor. Förbered dig för en sötchock.

Vällagad mat på lokalt producerade råvaror som följer säsong och tillgång. Inledningsvis kommer inte alkoholhaltiga drycker kunna serveras. Vi hoppas ändå att våra gäster och förbokade sällskap ska låta sig smakas i vår vackra miljö. Garanterat en annorlunda upplevelse mot det vanliga krogbesöket.

Det är första veckan i april och i rabatterna skymtas vårlökar. I fårhagen pustar damerna ljudligt och vilken dag som helst kommer årets första lamm till världen. Passa på att boka ett besök och hälsa på våra sötnosar.

Har du drömt att skjuta prick som Robin Hood? Nu kan du prova på bågskytte här på Myskje Gård. på höskullen finns skjutbana för olika avstånd och övningar i prickskytte. (Från cirka 12 år)

Nu är alla våra får nyfriserade och om en vecka är det dags för vår Bagge "Skepparn" att träffa sina damer. Vi lovar att meddela när vi närmar oss lammningstider, men räkna med lammys i början av arpril här på Gården.

Löven gulnar och faller av. I hagen strosar hästarna och fåren förbereder sig för vintern. I hönshuset är det fruset och alla väntar på att flytta in i vinterboet. De är bara katterna som är obekymrade.

Nu har våra kycklingar vuxit till sig och är färdiga att flytta ut till de andra i sommarhuset. De närmaste veckoorna får de bo i en egen avdening innan de får umgås helt och fullt med de stora gänget. Ett steg i taget.