Låt oss presentera oss

Myskje Gård Gästgiveri

Våra djur

Minigrisarna Anna & Elsa
Minigrisarna Anna & Elsa
Brimir en av våra tre islandshästar
Brimir en av våra tre islandshästar

Myskje Gård har en spännande historia. Gästgiveriet startades redan 1833 men gården som har anor från 1739 har även hunnit med att vara bryggeri, jordbruk och privatbostad för generationer av familjer.

Sedan september 2015 har vi, familjen Arnstberg, möjligheten att förvalta och utveckla Myskje. Väl medvetna om att allt är till låns. Gårdens historia kommer fortsatt att skrivas, var i vi  nu får ett eget kapitel.

Även om vardagen som månskensbönder är tuff har vi aldrig ångrat flytten från Stockholm. Som tur är har vi fått stor hjälp av våra barn och familj. men inte minst nyfunna vänner och grannar. Utan att på något vis påstå oss fullärda driver vi nu vårt lilla lantbruk under ständig utveckling. I Maj 2018 återinvigde vi Gästgiveriet och öppnade upp för gäster och besökare.

Utöver möjligheten att som boende få dela vardagen på gården har vi Djurcafét öppet på sommaren. Hit är alla vuxna välkomna i barns sällskap för en matbit eller fika medan de mindre hälsar på alla djur. 

Under våren 2019 öppnade vi även upp Gästgiveriets kök för våra gäster och bokade sällskap. Kontakta oss gärna för information.

Vi arrangerar även evenemang kopplat till häst. Det kan vara clinic för erkänt duktiga instruktörer, hoppdagar eller gruppridningar i vår fantastiska natur.

Du kan följa vårt gårdsliv på Facebook där du även ser vad som är på gång härnäst #Myskjegard

Border Collien Alfons håller koll på gårdens alla djur
Border Collien Alfons håller koll på gårdens alla djur
Fåren Frida, Lisa och Smilla
Fåren Frida, Lisa och Smilla
Alfons provar att valla hästarna
Alfons provar att valla hästarna