Menyer våren 2023
Förrätter
Kantarelltoast
Trattkantarellstuvning, smörstekt levain, lokalt lagrad hårdost, morots- sellericrudité.
Aranchino
Friterad trattkantarellrisotto, kronärtskocksemulsion, fermenterad chili, Grana Padana.
Laxtoast
Smörstekt levain, kallrökt lax, majonnäs, syrad rödlök, tomat, fermenterad chili, morots- och sellericrudité
Varmrätter
Swedish Cow Chili
Ölkokt högrev, majschips, syrad grädde, rödlök, cheddar.
* Veg.alt. Karamelliserad skogschampinjon
Fläskfilé Myskje
Fläskfilémedaljong, cognac och pepparsås, potatisgratäng, brysselkål, morötter.
* Vego.alt. Blomkålspakora
Myskjes Älgburgare
Brioche, älgfärs, cheddar, sallad, syrad rödlök, friterad potatis, rökig majonnäsdressing.
* Vego.alt. Haloumi
Sallad Crispy Kyckling
Panko- och cornflakesfriterad kyckling, sallad, syrad lök, tomat, Grana Padana, sardelldressing.
* Vego.alt. Haloumi
Efterrätter
Äppelpaj
Äpplen, smuldeg, vaniljsås.
Cheesecake
Fryst frestelse, digestive.