Menyer våren 2023

Förrätter

Kantarelltoast

Trattkantarellstuvning, smörstekt levain, lokalt lagrad hårdost, morots- sellericrudité.

Aranchino

Friterad trattkantarellrisotto, kronärtskocksemulsion, fermenterad chili, Grana Padana.

Laxtoast

Smörstekt levain, kallrökt lax, majonnäs, syrad rödlök, tomat, fermenterad chili, morots- och sellericrudité

Varmrätter

Swedish Cow Chili

Ölkokt högrev, majschips, syrad grädde, rödlök, cheddar.

* Veg.alt. Karamelliserad skogschampinjon

Fläskfilé Myskje

Fläskfilémedaljong, cognac och pepparsås, potatisgratäng, brysselkål, morötter.

Vego.alt. Blomkålspakora

Myskjes Älgburgare

Brioche, älgfärs, cheddar,  sallad, syrad rödlök, friterad potatis, rökig majonnäsdressing.
* Vego.alt. Haloumi  

Sallad Crispy Kyckling 

Panko- och cornflakesfriterad kyckling, sallad, syrad lök, tomat, Grana Padana, sardelldressing.

* Vego.alt. Haloumi

Efterrätter

Äppelpaj

Äpplen, smuldeg, vaniljsås.

Cheesecake

Fryst frestelse, digestive.

Trerättersmeny 449 kr
Barnmeny ordnar vi alltid
Bordsbokning 070 - 208 00 86