Vad händer på Myskje

 

I april 2020 fick Myskje Gård Gästgiveri serveringstillstånd för alkohol. Så nu har alla våra gäster möjlighet att få något gott i glaset utöver bubbelvatten och läskeblask.

Nu har det flyttat in en riktig nallebjörn. Imir är ett tolvårig islandsvalack som kan ridas av de flesta. Han älskar att bli klappad, borstad och bli matad med morötter.

Paco, Bönan och Coco är våra senaste tillskott på gården. Afrikanska dvärggetter är en nyfiken trio som mer än gärna låter sig bjudas på något gott.

Nu har Timon och Pumba flyttat in på gården. Våra minigrisar som nu är ett år gamla är sällskapliga små varelser som älskar uppmärksamhet och mat.

Kom och träffa alla våra djur, ta en titt i vår loppisbod och njut en gofika i trädgården. Restaurangcaféet serverar lättare rätter och hembakat från köket. Prova på lassokastning och ponnyridning eller passa på att mysa med våra kaniner, hästar, lamm och kattungar.

Nu har vi fått nytt tillskott i stall och hage. Felix är en fyraårig Shettisvalack som älskar att bli ompysslad. Han är en pigg och busig kille som älskar att umgås med både hästar och människor. Förbered dig för en sötchock.

Vällagad mat på lokalt producerade råvaror som följer säsong och tillgång. Inledningsvis kommer inte alkoholhaltiga drycker kunna serveras. Vi hoppas ändå att våra gäster och förbokade sällskap ska låta sig smakas i vår vackra miljö. Garanterat en annorlunda upplevelse mot det vanliga krogbesöket.

Det är första veckan i april och i rabatterna skymtas vårlökar. I fårhagen pustar damerna ljudligt och vilken dag som helst kommer årets första lamm till världen. Passa på att boka ett besök och hälsa på våra sötnosar.

Nu är alla våra får nyfriserade och om en vecka är det dags för vår Bagge "Skepparn" att träffa sina damer. Vi lovar att meddela när vi närmar oss lammningstider, men räkna med lammys i början av arpril här på Gården.

Har du drömt att skjuta prick som Robin Hood? Nu kan du prova på bågskytte här på Myskje Gård. på höskullen finns skjutbana för olika avstånd och övningar i prickskytte. (Från cirka 12 år)