Vad händer på Myskje

 

Nu har vi renoverat och iordningställt ett andra badrum för våra gäster. Lyxig känsla men bevarad charm var målsättningen i projektet.

Elsa, den svarta, och Anna är vårt senaste tillskott. Två underbara individer som älskar godsaker.

Brimir är en 6-årig valack som älskar människor. Trots sina ringa ålder är han otroligt cool och än har vi inte hittat något han är rädd för. En lyhörd framåt femgångare som alltid levererar.

Myskjes kök håller inte bara öppet sommartid. Restaurangen har öppet året runt för bokade gäster. Normalt öppnar vi köket för sällskap om 6 personer, men ofta kan vi hitta kvällar då vi tar emot fler mindre sällskap. Ring för bokning av en annorlunda matupplevelse hos oss på Myskje Gård Gästgiveri.

Nu har det flyttat in en riktig nallebjörn. Imir är ett tolvårig islandsvalack som kan ridas av de flesta. Han älskar att bli klappad, borstad och bli matad med morötter.

I april 2020 fick Myskje Gård Gästgiveri serveringstillstånd för alkohol. Så nu har alla våra gäster möjlighet att få något gott i glaset utöver bubbelvatten och läskeblask.

Paco, Bönan och Coco är våra senaste tillskott på gården. Afrikanska dvärggetter är en nyfiken trio som mer än gärna låter sig bjudas på något gott.

Nu har Timon och Pumba flyttat in på gården. Våra minigrisar som nu är ett år gamla är sällskapliga små varelser som älskar uppmärksamhet och mat.

Kom och träffa alla våra djur, ta en titt i vår loppisbod och njut en gofika i trädgården. Restaurangcaféet serverar lättare rätter och hembakat från köket. Prova på lassokastning och ponnyridning eller passa på att mysa med våra kaniner, hästar, lamm och kattungar.