Menyer hösten 2021

Förrätter

Kantarelltoast

Trattkantarellstuvning, smörstekt levain, lokalt lagrad hårdost, sellericrudité.

Aranchino

Friterad trattkantarellrisotto, kronärtskocksemulsion, fermenterad chili, Grana Padana.

Myssje Gravad Älg

Gravat älginnanlår, pepparkakskross, Stiltonost

Varmrätter

Texas Elk Chili

Ölkokt älgstek, majschips, syrad grädde, rödlök, cheddar.

* Veg.alt. Karamelliserad skogschampinjon

Bloody Mary Moose

Älgkalvsfricadelle, Bloody Mary papardelle, grana padana, rimmad zucchini.

* Vego.alt. Blomkålspakora

Efterrätter

Rabarberpaj

Rabarber, smuldeg, vaniljsås.

Cheesecake

Fryst frestelse, digestive.

Trerättersmeny 449 kr
Barnmeny ordnar vi alltid
Bordsbokning 070 - 208 00 86